Acevi Villarroel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.7

Bun

din 4459 evaluări

Curățenie

8.3

Personal

8.6

Valoare

7.4

Confort

8.3

Mai mult

Prezentare generală

Acevi Villarroel

Hotelul urban este amplasat chiar în centrul Barcelonei, la aproximativ 3 km de plajă, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. Cel mai apropiat aeroport este Barcelona (BCN), distanța este de aproximativ 18 km.
Hotelul oferă 8 suite și 76 de camere duble pe 7 nivele la care se poate ajunge cu 3 lifturi. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, 15 săli de conferință, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Camerele au o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea și un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider, un minifrigider, un aragaz, un cuptor cu microunde, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală, un DVD player și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă 10 camere de nefumători și o cameră de fumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. O cadă cu hidromasaj îndeamnă la relaxare (contra cost). Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include gimnastică precum și o sală de fitness și aerobic cu plată. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam, hidroterapie și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină à la carte. Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Facilități spa

Cameră de aburi

Fitness

Saună

Solar

Serviciu de concierge

Birou de turism

Cameră de bagaje

Mobilier exterior

Terasă

Terasă la soare

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Menaj zilnic

Camere pentru nefumători

Camere de familie

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Nu se impune oră limită de check-in

Vârsta minimă la check-in: 18

Check-out

Check-out înainte de 12:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Instrucțiuni speciale pentru check-in

Oaspeții trebuie să prezinte buletinul la check-in.

Animale de companie

La hotelul Acevi Villarroel accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Grupurile au o limită de 4 persoane

Hotelul Acevi Villarroel nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Acevi Villarroel

Ore de liniște

Hotelul Acevi Villarroel nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Acevi Villarroel poate conversa în limbile Catalană, Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană, Rusă, Ucraineană

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.7

Bun

din 4459 evaluări

Curățenie

8.3

Personal

8.6

Valoare

7.4

Confort

8.3

Locație

8.6

Servicii

7.6

Mic dejun

5.9

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?