Harborside Resort - The Coral At Atlantis

Descriere hotel

Hotelul la plajă se potrivește perfect pentru cei care sunt atenți la protejarea mediului înconjurător și se află la o scurtă plimbare față de centrul insulei Paradisului. Până la aeroportul Nassau - International (NAS) sunt aproximativ 15 km.
Cele 656 de camere sunt împărțite pe 12 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „Queen size” sau de un pat „King size”. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere pentru fumători.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții vor trăi un adevărat sentiment de vacanță în complexul cu piscine exterioare, cu zonă amenajată pentru copii și 11 piscine. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj, un tobogan de apă și un bar. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca tenis, volei de plajă, volei, baschet și partide de golf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, iahting, catamaran, scufundări subacvatice și aqua-fitness. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, yoga și aerobic și cu gimnastică contra cost, clienților le stă la dispoziție o mare diversitate de activități sportive în interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o discotecă, un cazinou și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 18 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între mese de tip bufet, meniu fix și à la carte. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.