Stella Maris Resort Club

Descriere hotel

Hotelul la plajă se află lângă o stradă principală în Insula Long.
Pe lângă 4 vile/case, de această unitate spațioasă mai aparține și un complex de locuit, alcătuit dintr-o clădire principală de 2 etaje și din 2 clădiri auxiliare. Clienții pot să aleagă aici între 29 de camere și 4 suite. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Complexul de bungalouri are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
3 piscine în aer liber promit împrospătare și înviorare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și pescuit. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum iahting, caiac, snorkelling și scufundări subacvatice. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a complexului. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață. La prânz și cină clienții aleg mâncăruri à la carte după propriul gust. La cină poate fi comandat un meniu fix. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.