Ax The Saint John

Descriere hotel

Acest hotel boutique se află la cca 8 km de plajă, într-o zonă centrală în Valletta.
La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș și de o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, partide de golf, canoe, scufundări subacvatice și o sală de fitness.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.