Palazzo Consiglia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 375 evaluări

9.2

Descriere hotel

Acest hotel boutique se potrivește perfect pentru clienții care apreciază ambianța plină de stil și se află imediat în centrul Vallettei.
Cele 13 camere sunt împărțite pe 3 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii ayurvedice. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.