Osborne Hotel

Descriere hotel

Hotelul urban se află la cam 7 km de plajă, într-o zonă centrală în Valletta. Aeroportul Malta - Lavalette (MLA) este la aproximativ 8 km.
Hotelul a fost edificat în anul 1700. Cele 59 de camere sunt împărțite pe 6 nivele la ele se poate ajunge cu 2 lifturi. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness, aerobic, un spa și un solariu.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Se poate alege între mic dejun, prânz sau cină.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.