Castille Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1744 evaluări

8.0

Descriere hotel

Construit în anul 1600, acest hotel impresionează prin ambianța istorică și se află imediat în centrul Vallettei. În imediata apropiere se poate ajunge la sistemul local de transport în comun.
Cele 33 de camere sunt împărțite pe 5 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif și o sală de jocuri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.
O terasă însorită invită la zăbovit. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: 2 restaurante, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun și un meniu de seară garantează savori culinare zilnic.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.