Rosselli Ax Privilege

Descriere hotel

Acest hotel se află chiar în inima Vallettei.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, room-service, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Stau la dispoziție un seif și un birou și, contra cost, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.