La Falconeria Hotel

Descriere hotel

Acest hotel își întâmpină clienții la Valletta.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room-service și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina interioară oferă împrospătare și înviorare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și aerobic.
Un restaurant stă la dispoziție. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină.