Pelican Bay

Descriere hotel

Clubul-resort se află în Grand Bahama, la cca 5 minute de plaja cu nisip.
Hotelul oferă 96 de suite, 42 de camere single și 48 de camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 5 săli.
În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu, un pat „Queen size” sau un pat „King size”. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Există o chicinetă echipată cuprinzător cu un frigider, un minifrigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. De asemenea, există și o mașină de spălat și un set de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). Un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj se găsesc în interiorul băilor. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă camere de familie și 89 de camere de nefumători.
2 piscine în aer liber promit împrospătare și înviorare în zilele cu arșiță. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Unitatea de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, iahting, caiac, snorkelling și scufundări subacvatice. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Un cazinou oferă distracție și divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: 2 restaurante, o sală de mese și un bar. Un mic dejun continental, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversă de bucate (prânz și cină à la carte).
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.