Warwick Paradise Island Bahamas - All Inclusive - Adults Only

Descriere hotel

Clubul-resort oferă condiții ideale pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află lângă o stradă principală, la cam 750 de m de centrul turistic al insulei Paradisului. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 750 de m.
Cele 246 de camere, cele 4 suite, cele 41 de camere single și cele 198 de camere duble sunt împărțite pe 12 nivele la ele se poate ajunge cu 3 lifturi. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 2 săli.
În camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet și partide de golf. Clienții pot practica diverse sporturi de apă, printre care hidrobicicletă și aqua-fitness. Contra cost se oferă scufundări subacvatice. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un salon de înfrumusețare, hidroterapie și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o discotecă, un cazinou și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 2 restaurante (nefumători, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Hotelul oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. La micul dejun, prânz sau cină clienții se servesc de la bufetul delicios sau comandă un meniu fix la prânz și cină. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.